top of page
Microphone_edited.jpg
offentlig taler

Vi tilbyder en af de bedste konferencescener

Når I afholder jeres konference i D15, har I valgt at gå på en af de bedste konferencescener i København. Vores konferencesal har mulighed for at afholde konferencer på mellem 300 og 1.000 personer.

Vores mødelokaler og breakout rum kan håndtere op  til 800 personer. Vores møderum ligger i forbindelse med konferencesalen og vores studiefaciliteter. 

 

Vi har tre studier til afholdelse af virtuelle møder og webinarer. I forbindelse med vores studier har vi et kontrolrum, hvorfra vi kan styre livetransmissioner og optagelser fra hele konferencecentrets mange faciliteter. 

D15 hybridmøde konferencesal 1000 ver2_edited.png
D15 mødelokale
D15 studier
Konferencesal

D15s konferencesal er måske Danmarks bedste konferencesal til 1.000 personer. Konferencesalen kan have 620 personer siddende på gulvet og 380 personer på balkonen. Konferencesalens helt unikke indretning giver en helt enestående oplevelse og følelse hos publikum af at sidde tæt på scenen og de, der står på scenen, føler at de er tættere på publikum. 

D15s konferencesal fungerer som en hybrid mellem det fysiske og digitale møde. Konferencesalen har 4 tv-kameraer stående fast i salen, hvorfra vi kan livestreame vores konferencer på internettet. 

Mødelokaler 

D15 har 6 større og mindre mødelokaler, som ligger i forbindelse med konferencesalen. Vores mødelokaler er velegnet som breakout rooms i forbindelse med konferencer i konferencesalen. 

Lokalernes størrelse gør dem velegnet til afholdelse af kursusvirksomhed eller anden form for undervisning. 

Vores mødelokaler indeholder alt nødvendigt mødeteknisk udstyr for afholdelse af møder 

Studier

D15 har tre studier. Studie 1 er et 180 kvm stort tv-studie med rundhorisont og med gode tilkørselsmuligheder. Vores studiefaciliteter indeholder tre mindre tv-studier, som også er indrettet til lydstudier. Det ene studie er et lydstudie, som kan bruges som speakerbox, hvorfra der er visuel kontakt til vores kontrolrum. 

Fra kontrolrummet har vi mulighed for at styre billeder og lyd i alle tre studier og fra vores konferencesal, som har et fast 4 kamerasetup stående til live transmission via internettet.

Kontakt os på Tel. +45 35310060 eller på mail info@d15.dk

bottom of page