top of page
Teknikø_edited.jpg

Livestreamning af møder og konferencer 

D15 tilbyder vores avancerede livestreaming tjenester i forbindelse med afholdelse af hybridmøder og konferencer i D15s state-of-the-art faciliteter. Vi tilbyder en integreret hybridmøde løsning, der kombinerer det fysiske møde med en online deltagelse.

 

Med vores integrerede hybridløsninger kan vi tilbyde interaktive elementer såsom live chat, spørgsmål og svar-sessioner, hvilket skaber en oplevelse af næsten fysisk tilstedeværelse for både talere og deltagere. Vi giver desuden mulighed for at optage begivenhederne, så de kan ses i eftertiden eller deles med dem, der ikke kunne deltage live.

 

D15s tilbud om livestreaming af hybridmøder og konferencer i vores faciliteter foregår med sidste nye teknologi, som er fuldt integreret som en naturlig del af vores faciliteter. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at opnå en global tilstedeværelse og sikre, at dine begivenheder når ud til alle, uanset hvor de befinder sig.

 

Hos os kan du kombinere det bedste fra begge verdener – det fysiske og det digitale – og skabe ekstraordinære oplevelser for jer og jeres deltagere.

Vi håber, at vi må arrangere jeres næste møde eller konference hos os i D15. Kontakt os på Tel. +45 35310060 eller på mail info@d15.dk

bottom of page