top of page
Tager noter

Mødeforplejning 

D15s køkken ønsker at give vores kunder en udsøgt kulinarisk oplevelse. Derfor består vores køkken af to ben. Det ene ben er verdenskøkkenets mangfoldighed. Det andet ben er en klassisk europæisk køkkentradition. 

 

D15 verdenskøkkenet repræsenterer en mangfoldighed af smage, traditioner og kulturelle udtryk, der inviterer jer til at opleve verden gennem smagsløg. Fra de pikante krydderier i det indiske køkken, over de ferske og delikate smage i det japanske køkken til de krydrede smagsnuancer i det mellemøstlige køkken er mad fra hele verden en uudtømmelig kilde til gastronomiske oplevelser.

 

Er man mere til det europæiske køkken og dets madkultur, byder vi på alt lige fra italiensk pasta og fransk bagværk til tyske pølser og spansk tapas. Hvert land i Europa har sine egne kulinariske traditioner og specialiteter, der afspejler regionens unikke smag og råvarer.

Madspredning

D15s beliggenhed er centrum for verdenskøkkenet i København. D15 tilbyder derfor 2 forskellige menukort, som vil give jer en lækker og spændende madoplevelse til jeres kommende arrangement i D15.

bottom of page