top of page
Tager noter

Studier til digitale møder og livetransmission 

D15 præsenterer vores tre state-of-the-art studier til produktion af virtuelle møder og webinarer. Studierne har en avanceret teknologi og et omfattende teknisk setup med flerkameras produktion og live transmission direkte på vores streamingplatform.

D15 har tre studier. Studie 1 er et 180 kvm tv-studie med rundhorisont og med gode tilkørselsmuligheder. Vores studiefaciliteter indeholder tre mindre tv-studier, som også er indrettet til lydstudier. Det ene studie er et lydstudie, som kan bruges som speakerbox, hvorfra der er visuel kontakt til vores kontrolrum. 

Fra kontrolrummet har vi mulighed for at styre billeder og lyd i alle tre studier og fra vores konferencesal, som har et fast 4 kamera setup til livetransmission via internettet.

D15 studier
Studie 1

D15s Studie 1 er et 180m2 studie med en 20m bred hvid infinity-baggrund. Studio 1 giver de bedste faciliteter til at arbejde professionelt med afholdelse af digitale møder, livestreaming og afholdelse af store webinar produktioner.

Studie 2

Studiet er ideelt til mindre webinarer og podcast samt mindre lyd- og videoproduktioner. D15s Studie 2 er et godt studie, hvor det er muligt at lave en ankerfunktion for et hybridmøde.

Studie 3

Er det mindste studie og bruges fortrinsvis til speakes. Det er også et studie, som er velegnet til et mindre webinar eller til indtaling af en podcast.

bottom of page