top of page
  • D15 Hybridmøde - og Konferencecenter

Danmarks første hybride konferencecenter

Velkommen til Danmarks første hybride møde- og konferencecenter, hvor det digitale og fysiske mødes og forenes. D15 markerer en ny æra som det første konferencecenter, der fuldt integrerer både den virtuelle og den fysiske verden.

 

Vores ambition for D15 er at skabe et konferencecenter, hvor deltagerne kan nyde fordelene ved både fysiske og digitale møder. Ved at kombinere avanceret teknologi i moderne faciliteter giver vi vores gæster mulighed for at gå fremtiden trygt i møde.

 

Med D15 som pioner inden for det hybride mødekoncept ser vi frem til at åbne dørene til en ny måde at mødes, samarbejde og forbinde på. Velkommen til fremtidens møde- og konferencecenter, hvor det digitale og fysiske møde mødes i forening.Vores tjenester kan levere livestreaming, produktion af webinarer og faciliteter til produktion af virtuelle møder. Med vores professionelle livestreaming-tjeneste kan du nå ud til et globalt publikum i realtid. Vi tilbyder også fuld produktion af webinarer, der giver dig mulighed for at interagere med dit publikum på en dybere niveau. Endelig tilbyder vi moderne studiefaciliteter til produktion af virtuelle møder.

 

Vores team kan hjælpe med alt fra planlægning og teknisk support til grafisk design, så du kan skabe en engagerende og gode oplevelser for dine deltagere.

 

Uanset om du har brug for et professionelt miljø til at optage videoer, livestreams eller interaktive præsentationer, har vi de nødvendige ressourcer og ekspertise til at hjælpe dig med at realisere dine ambitioner.12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page